[Agenda/prijzen]
Locatie praktijkTriggerpointsDorn TherapieBreussAgenda/prijzen

 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Gerard van Seventer>Agenda/prijzen

 

                                                                                                                                

Bij het eerste consult vindt er een intake plaats. Tijdens deze intake worden de praktische benodigde gegevens genoteerd en wordt er uitgelegd hoe de behandeling verloopt. Ik maak gebruik van de standaard VBAG behandelovereenkomst  . Tevens wordt er tijdens de intake besproken welke behandelvormen er toegepast worden en hoe deze uitgevoerd gaan worden. Het eerste consult zal dan ook iets meer tijd vergen dan de vervolg consulten.  

Bij het standaard consult maak ik gebruik van een behandeltafel. Mensen die fysiek niet op de tafel kunnen liggen behandel ik zittend. Samen met de klant wordt er gekeken welke hoofdtechnieken of combinaties van technieken we gaan gebruiken en welke er goed bij u werken. Alle gebruikte technieken behandelen alle lichaamssystemen waarbij het zelfherstellend vermogen van probleemgebieden opnieuw geactiveerd wordt.

Een behandeling voor iedereen anders aanvoelen. Wat altijd merkbaar is zal uw reactie op de behandeling zijn. Deze is meestal direct aanwezig. Tijdens het vervolgconsult zal uw reactie (vooruitgang) op het voorafgaande consult vastgelegd worden zodat we kunnen vaststellen of de behandeling voor u genoeg blijvend effect heeft gehad.

Omschrijving

Duur

Prijs

Natuurgeneeskundig consult Darp

Overige dagen behalve donderdagen

45 min

55 euro

 

Natuurgeneeskundig consult Oudega (Smallingerland tussen Drachten en Leeuwarden) Donderdagen

45 min

65 euro

Afhankelijk van uw aanvullende zorgkosten verzekering kunt u het consult geheel of gedeeltelijke declareren bij uw zorgkostenverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de VBAG (www.vbag.nl) beroepsvereniging.en bij de overkoepelende RBCZ. Informeer altijd zelf bij uw zorgverzekeraar over de vergoeding.  

Het mogelijk om met PIN te betalen.

Het adres van de praktijk is Busselterweg 16, 7973 KP in Darp. Telefoonnummer 0521-769007

Het adres van de praktijk in Oudega (Smallingerland) is Westersanning 2, 9216 XH in Oudega. Telefoon 06-37338835

.

Home

Copyright(c) 2003 Gerard van Seventer. All rights reserved.
Informatie:
info@gerardvanseventer.nl Webmaster site www.gerardvanseventer.nl  webmaster@gerardvanseventer.nl